QR-Brass 7 mei

QR-Brass is een groep van 5 enthousiaste musici opgericht tijdens de coronapandemie. Gedreven door bezieling voor muziek werd er tussen de lockdowns door het idee opgevat dit kwintet op te richten, uitsluitend met blazers te weten: trompet, cornet en flugelhorn.

De naam was snel gegeven: vernoemd naar de QR-code die tijdens de repetities op de locatie overlegd moest worden en zo was het QR-Brass trompet kwintet een feit.

De musici komen uit diverse windstreken van Overijssel en Drenthe en bestaat uit: Alike Jonkman, Bert Nijhuis, Jurgen Neimeijer, Han Holtkuile en Jan Jager. Er worden diverse stijlen gespeeld zoals pop, klassiek en jazz, waarbij gebruik wordt gemaakt van gastoptredens met andere musici. Dit keer zal drummer/percussionist Anton Klunder uit Ommen onze gastsolist zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *